Rico & Sticks keren terug naar AFAS Live voor ultieme hiphopshow

11/10/17

Rico & Sticks geven op 17 maart 2018 opnieuw een concert in AFAS Live. Dit werd zojuist bekend gemaakt in het TV-programma De Wereld Draait Door. Tickets voor de show zijn vanaf vrijdag 13 oktober om 10.00 uur verkrijgbaar op www.ricosticksafaslive.nl

Sticks: “We vinden het ontzettend dope om weer te spelen in de AFAS Live. De vorige keer ging het he-le-maal los, en dat gaan we nu weer doen. Het wordt een avond vol verrassingen en een hele hoop energie. Zin in!”

.

Begin 2016 gaven Rico & Sticks al een concert in AFAS Live, deze show was binnen vier dagen uitverkocht. Later dat jaar gaven ze samen met Typhoon het grootste Nederlandstalige hiphop concert ooit in de Ziggo Dome.

Vandaag verschijnt ook het nieuwe project van Rico & Sticks: ‘Meer IZM’. De EP is een uitbreiding van het laatste album met vier nagelnieuwe tracks. “Meer IZM is er omdat de creatieve fase waarin we nu zitten nog volop gaande is.”, aldus Sticks. Op de EP staat o.a. het nummer ‘0.0’ dat vaak te horen was tijdens hun optredens op de festivals van afgelopen zomer. “Deze vier tracks zijn een waardevolle toevoeging want ze gaan hard live, gaan hard op de lyrics, gaan lekker los en zijn heel erg persoonlijk“. ‘Meer’ IZM is nu te streamen op Spotify, Deezer, Apple Music en te downloaden via iTunes.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Rico & Sticks. Wil je Rico & Sticks boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Shalouw Sophy.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.