Sef brengt twee tracks uit en staat 14 februari in Paradiso Noord

29/11/19

Twee jaar na zijn laatste album ‘Excusez Moi’ laat alleskunner Sef weer van zich horen. Zijn nieuwe maxi-single bevat twee nieuwe nummers: ‘Oceaan’ met Gerson Main en ‘Hart Van Een Kind’. De maxi-single is het eerste wapenfeit van een nieuw album genaamd ‘El Salvador’ dat de grotere levensvragen niet schuwt. Op vrijdag 14 februari treedt hij op in Paradiso Noord.

De Amsterdamse alleskunner begon zijn muzikale carrière binnen de groep Flinke Namen, samen met Glen Faria en Mossel. In 2011 bracht hij voor het eerst solo muziek uit en scoorde meteen een hit met ‘De Leven’, de titelsong van de film Rabat. Yousef manifesteerde zich ook als grafisch ontwerper en regisseur; hij maakte veel van zijn eigen artwork en videoclips, evenals die van collega-artiesten. Met zijn tweede album ‘In Kleur’ werd hij genomineerd voor een 3FM en Edison award. Ook zijn derde album mocht rekenen op lovende recensies. In 2017 startte met Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) de podcast ’Yous & Yay: New Emotions’ voor de VPRO die inmiddels is uitgegroeid tot 1 van de best beluisterde podcasts in de Benelux.

Sef • Paradiso Noord
Vrijdag 14 februari 2020
Kaartverkoop start maandag 2 december om 10:00 uur

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Sef. Wil je Sef boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Shalouw Sophy.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.