Tabitha en band op tour: ‘Het Spijt Me Niet’

02/05/19

Tabitha en haar band gaan dit najaar op tour. In no time verkocht Tabitha’s bandshow de kleine en grote zaal van de Paradiso uit. Voor alle mensen die geen kaartje konden bemachtigen, gaan Tabitha en haar band op tour langs verschillende poppodia in Nederland. Let op: deze tour is volledig uitverkocht.

Tourdata: Alle data zijn uitverkocht

23-10: Doornroosje, Nijmegen
02-11: TivoliVredenburg, Utrecht
09-11: Patronaat, Haarlem
16-11: Simplon, Groningen
29-11: 013, Tilburg
30-11: BIRD, Rotterdam


2019 is nu al het jaar van Tabitha! Ze bestormde de hitlijsten met de nummer #1 hit ‘Hij Is Van Mij’ met Maan, Kris Kross Amsterdam en Bizzey. Niet lang daarna brengt ze haar succesalbum ‘HIT-SIG’ uit, waarop Tabitha de unieke cross-over sound laat horen tussen urban- en popmuziek. Vanzelfsprekend verkoopt ze twee keer de Paradiso uit. Iedereen is fan van haar muziek, haar geweldige live performance en knallende bandshow. Dit wil je niet missen!

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Tabitha. Wil je Tabitha boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Eliza Ammeraal.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.