Tabitha live met band @Paradiso

24/12/18

Tabitha geeft op zaterdag 9 maart een show in Paradiso! De zangeres neemt voor de eerste keer ook haar eigen band mee waarmee ze haar nummers live zal spelen.

Onlangs bracht Tabitha nog een track uit in samenwerking met Maan & Kris Kross Amsterdam. De single ‘Hij Is Van Mij’ featuring Bizzey is nu te beluisteren op Spotify en Youtube!


Na een lange reis door o.a. Los Angeles en London waar zij aan haar muziek werkte en zichzelf ontwikkelde als zangeres en songwriter, was Tabitha meer dan klaar voor haar nieuwe hoofdstuk in Nederland. Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha in 2017 bij het muzieklabel Topnotch en in April 2018 releasde zij haar debut EP “Gevonden in verdwalen”. Op deze EP staan samenwerkingen met Murda, Jayh Jawson en Josylvio. Inmiddels is “Gevonden in verdwalen” al meer dan 12 miljoen keer gestreamed!

Tabitha live met band in Paradiso (kleine zaal)
9 maart 2019
Show: 20:00
Tickets: €10,- ex. lidmaatschap
Paradiso.nl

 

 

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Tabitha. Wil je Tabitha boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Eliza Ammeraal.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.