Teske gaat live: de Porselein tour

19/11/18

Na de release van het debuutalbum ‘Porselein’ gaat Teske in maart 2019 op clubtour! Eerder speelde ze op Appelpop, Concert at Sea en uitverkochte shows in Paradiso en TivoliVredenburg.

Tour:
07-03: Effenaar, Eindhoven
08-03: Metropool, Hengelo
09-03: Simplon, Groningen
14-03: Doornroosje, Nijmegen
24-03: Paard, Den Haag
29-03: TivoliVredenburg, Utrecht (De Helling)
31-03: Paradiso, Amsterdam (Noord)

Het muzikale avontuur van Teske begon in 2016 overdonderend met uitverkochte clubshows en goedbeluisterde singles. Maar toen was het terug naar de tekentafel voor de 23-jarige songwriter en dat laat ze nu horen op haar debuutalbum PORSELEIN: Een modern en dansbaar Nederlandstalig album maken, vol frisse producties en originele lyrics. Teske schreef alle songs zelf en werkte onder meer samen met Guido Joseph, Jan Derks en Joshua Nolet van Chef’Special, Mick Spek en producer Léon Paul Palmen en deed featurings met o.a. Cartiez, Joost en Joshua Nolet.

Beluister ‘Porselein’ hier:

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Teske. Wil je Teske boeken in jouw zaal, club, festival? Neem dan contact op met de boeker: Maarten Middendorp.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.