Topbillin’ @ Lowlands 2018!

21/08/18

Topbillin’ @ Lowlands 2018!

Lowlands zit er weer op. Het was een weekend vol aangename verrassingen en muzikale hoogtepunten. Met 19 shows waren we rijkelijk vertegenwoordigd op 1 van de mooiste festivals van Nederland. Van de jonge garde tot de gevestigde orde. Tijd voor een korte recap.

Donderdag

Onze gloednieuwe Amsterdamse trots LUC, had de eer om op de eerste avond de X-Ray af te sluiten. Dé plek voor toonaangevende jonge acts op Lowlands. Volgens LUC zelf 1 van de leukste gigs die hij heeft mogen doen dit jaar.

 

🤳🏾

A post shared by Topbillin' (@topbillinnl) on

Vrijdag

De Jeugd van Tegenwoordig is inmiddels een festival favoriet. Dit was hun derde show in de Alpha tent van het festival en wederom een groot succes! Maar liefst 33.000 festivalgangers verzamelden zich bij de Alpha voor dit eigenwijze kwartet en gaven alles! Direct na het festival kondigde De Jeugd hun 4e tourshow in de Melkweg aan voor komend najaar, tickets gaan woensdag 22 augustus in verkoop.

Sef popte op als verrassing in de What’s Happening Silent Disco, dit keer als dj. De heren van Doppelgang trapte deze vrijdag hun driedaagse residentie af in de Adonis, mede georganiseerd door de heren. De Adonis werd dit jaar door diverse media uitgeroepen tot leukste plek van het festival dit jaar!

DE JEUGD HEEFT DE BESTE FANS

A post shared by De Jeugd Van Tegenwoordig (@dejeugd) on

 

Zaterdag

Een aantal verrassingen deze dag, die kort van tevoren bekend werden gemaakt! Faberyayo draaide z’n favoriete knallers in de What’s Happening S.D., Leeroy (Zwart Licht) hoste een legendarische hiphop avond in de Heineken met z’n vrienden Waxfiend & Abstract. Don de Baron (NoizBoiz) hostte een even legendarische nacht in de Desperado’s, waar onder andere Yung Felix, Fiësto en Bizzey hun festivaldebuut maakte, vergezeld door Willie Wartaal. De rijen voor de tent waren langer dan ooit! Je boys van The Partysquad speelde in een uurtje de Lowlands Powerwash helemaal uit, onder andere met Dio en Géza Weisz.

De avond is gevallen op #LL18. @yungfelix breekt vast de Desperado's af

A post shared by Topbillin' (@topbillinnl) on

 

Het is toch een feestje hè #LL18 . @dolfmusic #fiesto

A post shared by Topbillin' (@topbillinnl) on

 

 

 

 

Zondag

Kruipend naar de finish ging nog nooit zo makkelijk op de laatste festivaldag. Onder andere Equalz, Snelle Jelle, ANBU en Odin waren terug te vinden in de Desperado’s en Dio in de What’s Happening S.D.

3rd time playing Lowlands Festival! Thanks all that rocked with lee & me!

A post shared by SnelleJelle (@djsnellejelle) on

 

Hands down beste festival van Nederland 🙌♥️🕺🏾 #LL18

A post shared by Dio (@diorno) on