Uitverkocht: De Jeugd in het Olympisch Stadion!

21/05/19

Het concert van De Jeugd Van Tegenwoordig op 7 juni in het Olympisch Stadion, Amsterdam is volledig uitverkocht. Met hun duizendste show gaan ze in het Olympisch Stadion geschiedenis schrijven met de grootste show uit hun carrière en de grootste show uit de Nederlandstalige hiphopgeschiedenis.

De Jeugd Van Tegenwoordig werd in 2005 bekend met de nummer-1 hit ‘Watskeburt?!”, wat een revolutie in de Nederlandse hiphop ontketende. In de veertien jaar die volgde scoorde ze hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Hollereer’ en ‘De Formule’. De band won meerdere 3FM Awards, een Edison en de Poprijs. De Jeugd stond meerdere malen op festivals als Lowlands, Mysteryland, Sziget Festival, Appelsap en Concert at SEA. Ze verkochten twee keer de Heineken Music Hall uit en deden afgelopen najaar een uitverkochte clubtour met ondermeer vijf shows in de Melkweg Amsterdam.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor De Jeugd van Tegenwoordig. Wil je De Jeugd van Tegenwoordig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.