ValsBezig viert album release in de Paradiso

02/03/20

Op donderdag 12 maart viert ValsBezig hun album release party in de Paradiso. Speciaal voor genodigden en een selectief, klein aantal fans geven ze voor het eerst een premier van hun nieuwste album ‘4LIFE’. Het album wordt uitgebracht op vrijdag 13 maart, met daarop o.a. de tracks ‘Blessings’, ‘Pull Up’ en ‘Just Do It’.

ValsBezig – bestaande uit Demma, Giniio, Kees en Ritchie – zijn broeders ‘4LIFE’. De uit Amsterdam-Zuidoost afkomstige jongens dragen een aanstekelijke positieve en gezellige energie met zich mee. Ze trapten hun muzikale avontuur af in 2015 met het nummer ‘Hanna Montana’, dat destijds viraal ging. De projecten ‘#VBALERT’, ‘Soon On Top’ en de hit ‘BUK’ waren samen goed voor miljoenen streams, én zowel gouden- als platina-platen. De Surinaamse muzikale invloeden zijn duidelijk terug te horen, zo ook op het net aangekondigde album ‘4LIFE’ dat op vrijdag 13 maart zal uitkomt.

Op donderdag 12 maart viert ValsBezig hun album release party, alleen voor genodigden en een exclusief aantal kaartjes voor fans.

Meer informatie en tickets via https://www.paradiso.nl/nl/programma/valsbezig/74103/

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Valsbezig. Wil je Valsbezig boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Rosalie Pierre.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.