Willem @ Topbillin’

26/10/18

We zijn blij te kunnen aankondigen, dat we onze lange samenwerking met Willem de Bruin voortzetten voor zijn nieuwe solo carriere.

Na tien ongelooflijk succesvolle jaren met The Opposites (met o.a. klassiekers als ‘Slaap’, ‘Dom, Lomp en Famous’ en ‘Slapeloze nachten’) won Willem de Bruin in 2014 samen met Big2 de Popprijs. Waarna langzaam het besef indaalde dat ze niet meer in deze formatie terug zouden komen.

In de jaren die volgden werkt Willem met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang aan bedachtzame, diep doorvoelde songs. Resulterend in het geweldige ‘Man in Nood’. Als eerste single verschijnt ‘Houten Pak’, inclusief videoclip gemaakt door Paul Geusenbroek, die eerder o.a. ‘Sukkel voor de Liefde’ van The Opposites regisseerde. Willem laat zien dat hij zijn existentiële crisis te boven is gekomen en de eerste stap uit het duister heeft gemaakt. En hoe!

Willem zijn spectaculaire nieuwe liveshow is vanaf nu te boeken bij Topbillin’.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Willem. Wil je Willem boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.