Willie Wartaal draait bij Voorlinden

31/07/20

Big things coming up. In de aanloop naar de release van zijn tweede soloalbum is Willie Wartaal deze zomer DJ in residence bij Museum Voorlinden. Aankomende maand draait hij drie vrijdagavonden in de tuin rondom het museum. 

“Ik heb er zin in om weer samen te komen en te genieten van muziek en elkaar, in een inspirerende omgeving. Voor mij is dit een eerste levensbehoefte” – Willie Wartaal.

Dit najaar verschijnt zijn tweede solo album. Tijdens de avonden bij Voorlinden zal Wiwa naast bestaande tracks dan ook nieuwe nummers draaien die dit jaar op het album verschijnen. Elke editie wordt Willie bijgestaan door een bevriende DJ, die elke vrijdag middels een prijsvraag op zijn Instagram bekend worden gemaakt.

Het museum blijft speciaal voor deze gelegenheid langer open, zodat bezoekers kunnen blijven hangen met een hapje en een drankje.

Data:
14 augustus 15:00 – 19:00
21 augustus 15:00 – 19:00
28 augustus 15:00 – 19:00

Meer informatie over de avonden en tickets is te vinden op de website van Voorlinden en via het Facebook-event.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Willie Wartaal. Wil je Willie Wartaal boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker(s): Rosalie Pierre.
  • AANVRAAG

    Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.