Winne en Memphis Depay bij DWDD

04/10/18

Gisteravond was Winne samen met Memphis Depay te gast in De Wereld Draait Door. In de uitzending praatte ze over de nieuwe track ‘Akwaaba’.

 

Met de single ‘Akwaaba’ (Ghanees voor ‘welkom’) eert Memphis zijn Ghanese roots. De behoefte van Memphis om iets terug te doen voor het land van zijn vader was groot. Hij vroeg daarom zijn vriend Winne en producer Rass King om hem te supporten. Voor de clip zijn de mannen afgereisd naar het land. Daar bezochten ze projecten voor blinde en dove kinderen en investeerden ze in sport en educatie van deze kinderen door donaties en opleidingen.

Ondertussen is Winne volop bezig met zijn tour in navolging van zijn nieuwe single ‘Winti’.

Tickets voor deze tour zijn nog verkrijgbaar:

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Winne. Wil je Winne boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Irfan Er.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.