Route

Routebeschrijving

Agents After All bevindt zich op het Gedempt Hamerkanaal 20-22 in Amsterdam Noord, niet ver van het Centraal Station. we zijn goed, makkelijk en snel te bereiken per:

AUTO

Neem vanaf de ring Amsterdam (A10) afslag S116. Rijd de Nieuwe Leeuwarderweg en neem vóór de Coentunnel de afslag naar de Johan van Hasseltweg. Ga rechtdoor over de rotonde en neem de eerste afslag rechts. Na 100m zie je aan je rechterhand het kantoor van Agents After All. Er zijn daar genoeg parkeerplaatsen, maar let op: deze zijn wel betaald (P19612 / Aambeeldstraat).

 

FIETS

Met de fiets vanuit de stad is nog makkelijker. Én je ziet nog eens wat van Amsterdam Noord. Vanaf het Centraal Station kan je het best het meest oostelijke pontje nemen (IJpleinveer). Vanaf hier fiets je in vijf minuten langs de Meeuwenlaan tot aan de Hamerstraat. Sla daar rechtsaf en vervolgens bij de kruising links. Agents After All bevindt zich 50m verder aan je linkerhand. Vanaf de pont van het Java Eiland (Oostveer) fiets je in een minuut over de Johan van Hasseltweg naar het Gedempt Hamerkanaal aan je linkerhand (na 100 m zit Agents After All aan je rechterhand).

 

OPENBAAR VERVOER

Vanaf Amsterdam Centraal Station pak je de Noord Zuidlijn richting Noord. Bij de eerste halte (Noorderpark) stap je uit en sla je rechtsaf de Johan van Hasseltweg op. Loop voorbij de rotonde en sla de eerste zijstraat rechts in. Na 100m tref je rechts Agents After All. Deze wandeling kost je ongeveer tien minuten.

 

 

Amsterdam Noord

Agents After All bevindt zich in het bruisende Amsterdam Noord. Je kan ons dan ook regelmatig vinden op andere plekken dan kantoor. Waar zoal?