Evenementen & Festivals

Unieke evenementen op maat

Een lege locatie vullen met een goede show en publiek; het organiseren van concerten en festivals zit ons in het bloed. Veelal van onze exclusieve artiesten maar ook in opdracht van anderen verzorgen we met onze partners de technische productie, kaartverkoop en marketing in bijvoorbeeld zalen als de Ziggo Dome, Rotterdam Ahoy of AFAS Live.

Evenementenoverzicht

Boekingen

Wij geloven in lange termijn relaties met onze acts en onze klanten als festivals, clubs, theaters en zalen.

Van artiesten voor een intieme setting tot gevestigde namen. Bij AAA vind je dé perfecte live invulling voor jouw festival, zaal, theater of club. Agents After All begeleidt en vertegenwoordigt een groot aantal exclusieve artiesten in verschillende genres. Voor boekingen in de urban/dance scene kan je terecht bij ons zusterbedrijf Topbillin', onze theaterboekers staan voor je klaar voor de komende seizoenen, terwijl je ook voor besloten boekingen via Agents After All AAA2010 volledig geserviced kan worden. Neem vooral contact met ons op!

Artiestenoverzicht

Partnerships

Festivalbezoekers en muziekliefhebbers worden door steeds meer merken ingezet in hun marketingmix. We geloven in een mix van branding, activatie en hospitality in onze partnerships. Samen met het merk gaan we in gesprek hoe we gedurende het hele jaar kunnen samenwerken om relevant bereik te genereren. We fungeren daarbij als reclamebureau en pitchen creatieve ideeën en activaties om marketingdoelstellingen te realiseren.

Partnerships