Festivalzomer Snelle Jelle

14/04/15

Voor Snelle Jelle is het festivalseizoen afgelopen zaterdag begonnen op Daydream Festival Lommel in België. Check hier op welke festivals Jelle de komende zomer onder andere is te zien.

24 mei – 7th Sunday, Erp
11 juli – A Day At The Park
09 augustus – Latin Village
29 augustus – Mysteryland

Snelle Jelle is een Amsterdamse producer en DJ die al meer dan 10 jaar samenwerkt met de grote namen uit de muziekindustrie.

Clubs en festivals

Hij draait in verschillende clubs en op festivals door het hele land. Zo is hij resident van de verschillende SFFRMKRS feestjes en bij Encore, een wekelijkse clubavond in de Melkweg.

Invloeden

Zijn invloeden komen voornamelijk uit de urban hoek, iets dat duidelijk terug te horen is in zijn geluid. Op festivals ziet men hem graag terug op de eclectische stages tussennamen als FeestDJRuud, The Partysquad & The Flexican.

Topbillin’ verzorgt exclusief de boekingen voor Snelle Jelle. Wil je Snelle Jelle boeken in jouw zaal, club, festival of (besloten) event? Neem dan contact op met de boeker: Hillie Zoetelief.

AANVRAAG

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Datum Tijdsindicatie Plaats Soort aanvraag Naam zaal/festival Zaal/festival website Capaciteit Ticketprijs (indien van toepassing) Voorverkoop (indien van toepassing) Bedrijfsnaam Contactpersoon Telefoon KVK nummer Mobiel E-mailadres Overige opmerkingen Om spam tegen te gaan vragen we je onderstaand veld in te vullen.