Topbillin’ @ ESNS – Vrijdag

18/01/19

Deze week daalt Eurosonic Noorderslag weer neer in Groningen en natuurlijk is Topbillin’ daar ook bij. Hierbij onze tips voor de plekken per dag waar je bij móet zijn en waar je onder onze live acts Willem, Idaly, Gotu Jim én dj’s Yung Felix, Willie Wartaal, LUC, Paquito Moniz, Odin, Géza, Dirrty Berry en Rob Black terug kunt zien!


Vrijdag 18 januari
AAAfterparty
Locatie: News Café, 01.00 – 05.00 uur

En ook dit jaar is het weer zover: de beruchte AAAfterparty! Hét feestje waar de Nederlandse muziekindustrie de vrijdag van ESNS 2019 afsluit. Ook dit jaar duiken we weer de kelder van het News Cafe in, vlakbij de Grote Markt. De deuren gaan om 01:00 uur open. Kom op tijd, want het is elk jaar snel vol.

Er is geen gastenlijst, entree is op uitnodiging. Om rijen bij de deur te voorkomen werken we met AAAfterparty bandjes. Zoek op donderdag of vrijdag tijdens Eurosonic één van onze collega’s op voor een AAAfterparty-bandje. Je loopt dan op vrijdagavond zo naar binnen bij het News Café.


Vrijdag 18 januari
Burning Fik & VICE Afterparty
Locatie: &ZO, 23.00 – 07.00 uur

Tijdens Eurosonic Noorderslag spoelen muzieklabel Burning Fik en VICE alle goede voornemens door de plee. Onder andere onze nieuwe signing Gotu Jim en Willie Wartaal en nog meer vrienden van het Amsterdamse label komen naar Groningen om de stad in vuur en vlam te zetten. Meld je aan via deze link en wees er gratis bij!


Vrijdag 18 januari
Roodkopje X Watermeloen
Locatie: Die Jägerbar, 12.00 – 05.00 uur

De leukste feestjes van Groningen en Arnhem bundelen de krachten op vrijdagavond in Die Jägerbar. Ook hier een killer line up, met onder andere onze new signing Rob Black!

Zien we je op ESNS?
Het Topbillin’ team